HemButiksinlägg På Lördag 1 augusti håller butiken stängt och medverkar istället på Loppis i Lambohov genom ”Lambohovs grannsamverkan”. Vi kommer att finnas på Lantmannagatan 96, bredvid Heimstadens kaffetält kl 10.00 – 15.00 Välkommen till en Lördag i trevliga Lambohov! 😃👍 👨‍👨‍👧‍👦

På Lördag 1 augusti håller butiken stängt och medverkar istället på Loppis i Lambohov genom ”Lambohovs grannsamverkan”. Vi kommer att finnas på Lantmannagatan 96, bredvid Heimstadens kaffetält kl 10.00 – 15.00 Välkommen till en Lördag i trevliga Lambohov! 😃👍 👨‍👨‍👧‍👦

Posted in : Butiksinlägg on by : alphaome

På Lördag 1 augusti håller butiken stängt och medverkar istället på Loppis i Lambohov genom ”Lambohovs grannsamverkan”. Vi kommer att finnas på Lantmannagatan 96, bredvid Heimstadens kaffetält kl 10.00 – 15.00
Välkommen till en Lördag i trevliga Lambohov! 😃👍 👨‍👨‍👧‍👦

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alpha & Omega Secondhand butik & hjälporganisation