HemButiksinlägg OBS! Om Ni vill vara med och stötta oss lite extra genom dessa ’virustider’, så köp gärna Presentkort hos oss! <3 Har man inte möjlighet att behöver besöka butiken, så går det bra att swisha ett valfritt belopp vilket registreras manuellt av oss med ditt namn och belopp. Sen finns Presentkorten att avhämta i butiken eller så skickar vi det till er. Presentkortet gäller ca 1 år framåt. TACK alla fina. 🌺🌺🌺

OBS! Om Ni vill vara med och stötta oss lite extra genom dessa ’virustider’, så köp gärna Presentkort hos oss! <3 Har man inte möjlighet att behöver besöka butiken, så går det bra att swisha ett valfritt belopp vilket registreras manuellt av oss med ditt namn och belopp. Sen finns Presentkorten att avhämta i butiken eller så skickar vi det till er. Presentkortet gäller ca 1 år framåt. TACK alla fina. 🌺🌺🌺

Posted in : Butiksinlägg on by : alphaome

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alpha & Omega Secondhand butik & hjälporganisation