HemButiksinlägg Denna vecka slår vi ett extra slag för babykläder från ”Amberlia”, som är lokalt designat av en tjej från Linköping 😍 För varje plagg så medföljer en matchande mössa gratis! 😊 Prisexempel under bild (Obs, finns endast i strl 62/68)

Denna vecka slår vi ett extra slag för babykläder från ”Amberlia”, som är lokalt designat av en tjej från Linköping 😍 För varje plagg så medföljer en matchande mössa gratis! 😊 Prisexempel under bild (Obs, finns endast i strl 62/68)

Posted in : Butiksinlägg on by : alphaome

Randig cardigan 50:- (ord pris 99:-) Enfärgad långärmad tröja 40:- (ord pris 79:-) Randig overall 65:- (ord pris 129:-) Randig sv/grå kortärmad tröja 40:- (Ord pris 79:-) Randig overall röd/rosa utan ärm 60:- (Ord pris 99:-)
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alpha & Omega Secondhand butik & hjälporganisation