HemButiksinlägg Fantastiskt så mycket säckar med kläder, skor, leksaker och mycket annat som nu har blivit packat och är startklart att skickas via hjälpsändning till Estland under Augusti månad. 😊👍 Tack speciellt till PS auktioner som hjälpt oss kunna skicka så mycket fina grejer! Har du något du vill skicka med på sändningen, kontakta butiken så hämtar vi hos dig alternativ ta med dig och lämna i butiken på Nygatan 31A.

Fantastiskt så mycket säckar med kläder, skor, leksaker och mycket annat som nu har blivit packat och är startklart att skickas via hjälpsändning till Estland under Augusti månad. 😊👍 Tack speciellt till PS auktioner som hjälpt oss kunna skicka så mycket fina grejer! Har du något du vill skicka med på sändningen, kontakta butiken så hämtar vi hos dig alternativ ta med dig och lämna i butiken på Nygatan 31A.

Posted in : Butiksinlägg on by : alphaome

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alpha & Omega Secondhand butik & hjälporganisation