HemButiksinlägg Tack FINSPÅNG! 😀 och trevliga gänget med Malin i spetsen på ”Hans & Greta” som gett ett stort bidrag av kläder till både vuxna och barn inför vår nästa hjälpsändning till ”Tabiita Mission” i Estland!

Tack FINSPÅNG! 😀 och trevliga gänget med Malin i spetsen på ”Hans & Greta” som gett ett stort bidrag av kläder till både vuxna och barn inför vår nästa hjälpsändning till ”Tabiita Mission” i Estland!

Posted in : Butiksinlägg on by : alphaome

Tack FINSPÅNG! 😀 och trevliga gänget med Malin i spetsen på ”Hans & Greta” som gett ett stort bidrag av kläder till både vuxna och barn inför vår nästa hjälpsändning till ”Tabiita Mission” i Estland!  Vi är oerhört tacksamma för ett trevligt och bra samarbete! Bästa rekommendationer till er! 😉👍Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alpha & Omega Secondhand butik & hjälporganisation