HemButiksinlägg Lite höstfina toner i skylten! 😊👌 Nytt i butik; Vi har fått in accessoarer och hattar inför kalaset, med bl a lite 20-tals inspirerat! Även tuffa och snygga och busiga peruker för festen. Välkommen! 🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁

Lite höstfina toner i skylten! 😊👌 Nytt i butik; Vi har fått in accessoarer och hattar inför kalaset, med bl a lite 20-tals inspirerat! Även tuffa och snygga och busiga peruker för festen. Välkommen! 🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁

Posted in : Butiksinlägg on by : alphaome

 

 

Lite höstfina toner i skylten! 😊👌
Nytt i butik;
Vi har fått in accessoarer och hattar inför kalaset, med bl a lite 20-tals inspirerat! Även tuffa och snygga och busiga peruker för festen.
Välkommen!
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alpha & Omega Secondhand butik & hjälporganisation