Tack, Tack ock åter Tack för all hjälp att lasta hjälpsändningen till Estland! 😀❤ Idag skickades ca 5 ton med grejer till ”Tabiita misjon” till bättre behövande. ❤ Tack till Anders, Martin och hela gänget från #UMU Linköping för enastående insats, Tack fantastiska Thomas från #Awesomerags för bärhjälp, Tack #Victoryförsamlingen för fika och bärhjälp. Och Tack alla kunder som stöttat oss med möbler, kläder och husgeråd. Ni är guld värda!!! ❤👍

Tack, Tack ock åter Tack för all hjälp att lasta hjälpsändningen till Estland! 😀 Idag skickades ca 5 ton med grejer till ”Tabiita misjon” till bättre behövande. 
Tack till Anders, Martin och hela gänget från #UMU Linköping för enastående insats, Tack fantastiska Thomas från #Awesomerags för bärhjälp, Tack #Victoryförsamlingen för fika och bärhjälp. Och Tack alla kunder som stöttat oss med möbler, kläder och husgeråd. Ni är guld värda!!! 👍

 Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*