HemButiksinlägg Hjälpsändning till Tallinn lastades idag med 5 ton med klädsäckar, soffor, sängar och husgeråd. 😀👍 Stort TACK till alla som gett oss fina grejer att skicka vidare över Östersjön till bättre behövande. 💐😊 Tack till David på RP för bla a många fina stolar Tack till familjer i Linköping och i Ljungsbro för möbler, kläder och husgeråd Tack PS auktioner för alla kläder! Ett stort TACK för alla frivilliga insatser med lastningen! Tack till Micke och Steve som gjorde en hjälteinsats! Tack Reber, Lottis, Hasse och Joel! Alla är guld värda! <3

Hjälpsändning till Tallinn lastades idag med 5 ton med klädsäckar, soffor, sängar och husgeråd. 😀👍 Stort TACK till alla som gett oss fina grejer att skicka vidare över Östersjön till bättre behövande. 💐😊 Tack till David på RP för bla a många fina stolar Tack till familjer i Linköping och i Ljungsbro för möbler, kläder och husgeråd Tack PS auktioner för alla kläder! Ett stort TACK för alla frivilliga insatser med lastningen! Tack till Micke och Steve som gjorde en hjälteinsats! Tack Reber, Lottis, Hasse och Joel! Alla är guld värda! <3

Posted in : Butiksinlägg on by : alphaome

Hjälpsändning till Tallinn lastades idag med 5 ton med klädsäckar, soffor, sängar och husgeråd. 😀👍

Stort TACK till alla som gett oss fina grejer att skicka vidare över Östersjön till bättre behövande. 💐😊
Tack till David på RP för bla a många fina stolar
Tack till familjer i Linköping och i Ljungsbro för möbler, kläder och husgeråd
Tack PS auktioner för alla kläder!

Ett stort TACK för alla frivilliga insatser med lastningen! Tack till Micke och Steve som gjorde en hjälteinsats! Tack Reber, Lottis, Hasse och Joel!
Alla är guld värda! 

 

 Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alpha & Omega Secondhand butik & hjälporganisation